Wie zijn wij

Eigenlijk is het “Wie ben ik”.

Ik ben Ilonka Fonhof, ik ben in het bezit van meerdere (shopping)websites. Al deze websites vallen onder IFmedia.nl KvK nr. 24419671.

In de loop der jaren is IFmedia steeds groter gegroeid.

Inmiddels werk ik samen met meerdere bloggers en bedrijven. Hieronder stellen ze zich aan je voor.


Julien H.

Julien H. is content specialist en schrijft als redacteur voor verschillende gezondheid websites. Binnen de gezondheidsbranche ligt zijn grootste interesse in het gezonder en sportiever worden, door een goed dieet, goede voeding en genoeg training. Daarnaast klimt hij graag in de pen om interessante, prikkelende artikelen te publiceren. Verder vind hij het leuk om van alles te lezen wat gerelateerd is aan gezondheid en fitness.

Website: https://www.cognitionboosters.com


Vakantie Azoren

Op www.vakantie-azoren.nl ontdek je alles over de kleurrijke Portugese archipel: de Azoren.

Website: www.vakantie-azoren.nl


Tim

Videograaf, fotograaf en copywriter


Wim de Vries

Blogger


Willem Boer

Ik ben Willem Boer. Met 2Bcontent zijn we o.a. gespecialiseerd in het schrijven van blogs en artikelen voor uiteenlopende bedrijven.

Website: https://2bcontent.nl/


Nicep Spijker

Ik ben Necip spijker en gespecialiseerd in blogs, content en linkbuilding.


Gert Suur

Gert Suur heeft Marktconcurrent enige jaren geleden opgericht met de doelstelling om meer te zijn dan alleen een webshop. Via de webshop kunt u leuke, handige en altijd voordelige aanbiedingen vinden. Via Dairiten kunt u diverse diensten afnemen zoals certificaten voor communicatie met de Belgische overheid, sales en marketing diensten zoals affiliate netwerken opzetten of email services. Ook het creëren van content en het leveren van schermen voor Digital Signage is een dienst van Dairiten.

Website: www.aircounit.com


WeTalkSEO

We Talk SEO is een online marketing bureau gespecialiseerd in het schrijven van informatieve teksten.

Website: https://www.wetalkseo.nl


LizzMedia

Angela Visser is oprichtster van Lizzmedia. Angela ontwikkelt websites en zorgt voor de online vindbaarheid van (online) bedrijven.


Aagje Willemsen

Een kleine biografie: Mijn naam is Aagje, ik ben al jaren bezig om voor verschillende bedrijven hun linkbuilding profiel op te bouwen. Ik heb verschillende klanten waarbij ik het aantal verwijzende domeinen probeer op te krikken. Ik zou het leuk vinden als ik via jou ook artikelen kan plaatsen om zo mijn klanten tevreden te stellen.

Website: https://www.raamdecoratie.com


ElsaRblog

ElsaRblog is een Kleurrijke Foodblog en Lifestyleblog met veel inspiratie, vooral veel Diy’s en recepten met foto’s en een beschrijving van stap voor stap, zodat iedereen aan de slag kan zonder moeite.

Website: https://www.elsarblog.com/


Anne West

Part time schrijver / part time business consultant, ik schrijf over alles wat ik leuk vind daar het meeste zakelijk gerelateerd is. Veelal vanuit eigen ervaring maar ook vanuit wat ik on-line tegen kom en mij goede informatie lijkt om verder uit te werken.

Website: https://www.annewest.nl/


Zou je ook mee willen werken? Stuur even een berichtje.