Zodra je een auto koopt, nieuw of tweedehands, zit er vaak een kentekenplaathouder op van de dealer of garage. Ziet er prima uit, maar is niet echt bijzonder. Tegenwoordig kun je deze gemakkelijk voor jezelf personaliseren. Zo val je op met je eigen kentekenplaathouder!

Wat is een kentekenplaathouder?

Een kentekenplaathouder is een kunststof houder waar een autoverkoper de kentekenplaat gemakkelijk in monteert. De plaathouder monteer je op de auto met schroeven en de kentekenplaat klik of schuif je dan in de houder. Zo zit hij stevig vast en zal je hem niet snel verliezen. Vaak laten autobedrijven ze bedrukken met hun bedrijfsnaam of logo voor subtiele marketing.

Een kentekenplaathouder met je eigen tekst

Maar jij als auto-eigenaar kunt dit natuurlijk veel beter! Er zijn tegenwoordig veel aanbieders waar je zelf een kentekenplaathouder met je eigen tekst kunt bestellen. Plaats er je eigen naam op of bedruk hem met een grappige tekst. Bijvoorbeeld “Ga jij eens kijken waarom we stil staan” of “You shall not pass”. Bumperklevers hebben dan in ieder geval iets om naar te kijken als ze weer bezig zijn.

Ook is een plaathouder een origineel cadeau voor de autoliefhebber. Omdat het pas redelijk nieuw op de markt is, heb je echt een uniek geschenk dat goed in de smaak zal vallen. Laat hem bedrukken met zijn/haar naam of passende tekst, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Hoe ontwerp je een kentekenplaathouder?

Je kunt een plaathouder gemakkelijk ontwerpen via verschillende aanbieders op internet. Vaak kun je ook nog kiezen tussen een volledige plaathouder of een sticker die je op je huidige plaathouder plakt. Let op; bij deze variant moet je dus wel een plaathouder hebben met een randje eronder waar je dit op kan plakken. Sommige plaathouders hebben dit niet, dan kun je beter een volledig nieuwe bestellen.

Een goed voorbeeld van een gave webshop is Kentekenplaathouders.nl. Zij zijn gespecialiseerd in plaathouders in veel verschillende varianten. Met hun online ontwerptool creëer je gemakkelijk een houder die bij je past. Ze worden gezeefdrukt, waardoor de bedrukking zelfs een stevige wasstraat overleeft!

Het bericht Val op met je eigen kentekenplaathouder verscheen eerst op Auto van de Week.

Categories:

Tags:

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Categorie├źn
Volg me op Twitter
Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 759 andere abonnees

%d bloggers liken dit: