Het is de gedachte die telt, maar soms kan het zelf besparen van een autokrediet of een financiering je geld besparen. Het is heel gemakkelijk om een ​​autolening te krijgen met een slecht krediet. Dit artikel bespreekt de voor- en nadelen van het afsluiten van een autolening met een slechte kredietwaardigheid.

Een slechte kredietwaardigheid?

Een optie is een lening met onderpand, waarbij je een auto als onderpand in pand geeft voor de lening. Met deze optie kun je een lening krijgen met een lagere rente, maar moet je mogelijk een grotere aanbetaling doen. Om voor deze optie in aanmerking te komen, moet je waarschijnlijk een paar jaar een vast inkomen hebben voordat je in aanmerking komt. Het voordeel is dat het gemakkelijker is om een ​​lening met een slecht krediet aan te vragen, omdat er minder wachttijd is.

Zelf financieren 

Voor je spaargeld krijg je vandaag de dag eigenlijk niets. Het is dus ook een idee om zelf je auto te financieren. Je kunt het geld uit de spaarrekening aanwenden om te investeren in een auto. Het is prettig om zo een auto te krijgen waar je volop van kunt genieten en iedere dag een ronde mee kunt rijden. Het betekent wel dat al je geld in de auto is gaan zitten. Het is niet zo dat het nog elders gebruikt kan worden. Wanneer je een eigen zaak hebt moet je dit weten. Het is namelijk belangrijk om hier geen fouten mee te maken. Je kunt dan geen kapitaal gebruiken om te groeien. Hier kan het rendement hoger zijn op je spaargeld. 

Kies slim

Ga niet over één nacht ijs. Bekijk alle mogelijkheden en opties. Reken alles goed door en neem pas dan een beslissing. Kijk ook welke auto je wilt kopen en welke voorwaarden er gesteld worden aan de auto bij een autokrediet. 

Het bericht Auto lening afsluiten of zelf financieren? verscheen eerst op Auto van de Week.

Categories:

Tags:

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Categorie├źn
Volg me op Twitter
Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 768 andere abonnees

%d bloggers liken dit: