Heb jij een eigen autoverhuurbedrijf en ben je op zoek naar een geschikte manier om ook online het optimale resultaat uit je bedrijf te halen? Om te beginnen heb je hiervoor een goede website nodig, die het voor je bezoekers gemakkelijk maakt om auto’s te kunnen huren. Maar wat is dan het beste systeem? Magento? WooCommerce? Het goede antwoord is beide niet. Want wil je het jezelf écht eenvoudig maken, dan is online verhuursoftware de beste oplossing.

De voordelen van online autoverhuur software

Voor het grootste gemak kies je dus voor een autoverhuur software totaalpakket, wat bestaat uit een webshop en verhuursoftware in één. Het grote voordeel hiervan is dat alles op elkaar afgestemd is: de webshop, de back-office, de verhuursoftware en de mobiele app.

Wat betekent dit dan in de praktijk? Ten eerste maak je het je klanten een stuk gemakkelijker. Zij zien bijvoorbeeld op de webshop meteen of hun gewenste voertuigen beschikbaar zijn. Is dit niet het geval, dan krijgen ze direct alternatieven te zien.

Maar ook voor jou als ondernemer bespaart online autoverhuur software veel tijd. Want zodra een klant een bestelling heeft geplaatst, hoef jij eigenlijk al niks meer te doen. De bestelling wordt automatisch verwerkt in je verhuursoftware, het geld staat meteen op je rekening, de factuur is automatisch naar de klant verstuurd en de planning is al bijgewerkt. Het enige wat jij nog hoeft te doen is het voertuig afleveren.

Waaruit bestaat online autoverhuur software?

Autoverhuur software is er in verschillende soorten en maten, maar degene die wij aanraden is de autoverhuur software van Rentpro. Deze bestaat uit:

  • De webshop waar klanten hun bestellingen plaatsen;
  • De back-office waarop je de webshop beheert;
  • De verhuursoftware waarmee je je complete verhuurbedrijf draaiende houdt;
  • De mobiele app waarop je meldingen van nieuwe bestellingen ontvangt en waarmee je foto’s van een voertuig kunt maken bij het afleveren en ophalen.

Kortom, met speciale autoverhuur software heb je alles in huis om van jouw autoverhuurbedrijf een groot succes te maken. Doordat de software vrijwel alles voor je doet heb jij alle tijd om het optimale uit je bedrijf te halen!

Het bericht Waarom je als autoverhuurbedrijf moet overstappen op verhuursoftware verscheen eerst op Auto winkelcentrum.

Tags:

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Categorieën
Volg me op Twitter
Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 772 andere abonnees

%d bloggers liken dit: