Even voorstellen:


Ik ben Raphaël Harding. Een jongen van 24 jaar die geboren is als meisje. Ik woon samen met mijn geweldige (inmiddels) verloofde en 2 schatten van poezen. Door de dingen die ik meegemaakt heb in mijn verleden, heb ik een heel duidelijk en ook wel interessant beeld gekregen van de wereld vanaf mijn positie, welke ik graag deel met anderen. Het schrijven is bij mij al vroeg begonnen. Vroeger had ik altijd standaard een schriftje bij mij, waar ik mijn eigen verhalen in schreef en riep toen ook altijd dat ik later schrijver zou worden. Ik liet me destijds inspireren in mijn verhalen, door de boeken die ik zelf op dat moment las. Nu heb ik dit schrijven uitgebreid naar een veel groter gedeelte van mijn leven, waarin ik voornamelijk dingen bespreekbaar maak op papier. In het echte leven ben ik verlegen en vind ik het soms lastig mij uit te drukken. Dit is totaal het tegenovergestelde van wat er gebeurd wanneer ik ditzelfde op papier moet doen. Ik haal er voldoening uit om andere mensen mijn bevindingen te laten zien, maar ik haal er evenveel voldoening uit dat ik mijn wirwar aan gedachtes kan vastleggen op deze manier. Naast schrijven, heb ik nog een aantal passies die bestaan uit: auto’s, hardcore (gabberscene), reizen, lezen, nieuwe dingen leren en mij verdiepen in mijn veelzijdige en brede interesses.


Ik ben Lysan, 24 jaar oud en mama van Jaxx (1,5). Ik schrijf graag over ons leven als jonge ouders en neem jullie graag mee in ons dagelijks leven. Daarnaast ben ik werkzaam in een winkel en timmer ik ondertussen aan de weg om een eigen zaak op te starten.
Website: Huisje Boompje Beestje Baby
Facebook: Huisje Boompje Beestje Baby
Instagram: @lysnnx @huisjeboompjebeestje.baby


Mijn naam is Bianca Steens ook wel BiiBii Genoemd….Ben een jonge moeder (1992) van 2 lieve gekke kindjes een jongen (2018) en een meisje (2015).Ik blog nu net een paar maandjes maar ben erg druk met het fulltime moeder zijn dus kom er niet heel veel aan toe helaas…Naast het bloggen doe ik ook aan kleuren voor volwassenen ook hier kom ik helaas niet veel aan toeIk vind dit fijn om te doen want ik word er rustig van heb adhd gecombineerd met add…. sinds kort medicatie er voor gekregen wel fijn! maar blijft lastig vind ik zelf om me weg er mee te vinden weet het sinds een paar jaar pas.
   eigenlijk moet ik overal nog me draai in vinden maar ben ook erg leergierig!


%d bloggers liken dit: