Je lokale winkel online vindbaar maken

Je lokale winkel online vindbaar maken

Wil jij de online vindbaarheid in Deventer verbeteren van jouw bedrijf? Dan is het tijd om zelf aan de slag te gaan en online marketing bureau in te schakelen zoals Conversie Marketeers. Tegenwoordig zijn veel succesvolle bedrijven alleen nog maar online bezig. Ze hebben dankzij het internet geen lokale winkel meer nodig en hoeven geen advertenties langs de snelweg te plaatsen. Simpelweg door jezelf zichtbaar te maken op google, win jij steeds meer klanten voor jouw bedrijf. Dit gebeurt echter niet vanzelf. Er zijn een aantal manieren om te garanderen dat jouw online winkel online zichtbaar wordt.

Tijd voor een SEO strategie

Een van de meest effectieve manieren om jouw bedrijf online te laten groeien, is door gebruik te maken van een SEO strategie. Door middel van SEO claim jij als het ware specifieke zoekwoorden op google. Zodra iemand deze zoekwoorden intypt op google, zorgt Google ervoor dat jouw website zo hoog mogelijk rankt. Om te zorgen dat jouw SEO strategie een succes wordt, is het belangrijk om een zoekwoorden onderzoek te starten om de juiste zoekwoorden te koppelen aan jouw bedrijf. Maakt jouw bedrijf duurzame kleding voor baby’s? Dan wil je dat jouw zoekwoorden gekoppeld zijn aan de producten of aan de service van jouw bedrijf. 

Het belang van een SSL certificaat

Een SSL certificaat toont aan dat jouw website beschermd is en veilig is. Een website zonder SSL is enorm gevoelig voor hackers, waardoor men zich niet veilig voelt om op jouw webwinkel te shoppen. Google heeft zelfs aangekaart dat website zonder SSL automatisch slecht ranken op google. Je kan dus veel online marketing strategieën uitvoeren, maar zonder SSL zal je nooit hoog ranken in de zoekbalk.

Zorg dat jouw website snel laadt

Zelfs wanneer de bovenstaande elementen in orde zijn, is het van belang dat jouw website op zichzelf ook goed functioneert en er professioneel uitziet. Zodra jij bezoekers trekt, is het belangrijk om deze bezoekers op jouw website te behouden. De enige manier om dit voor elkaar te krijgen is door te zorgen dat jouw website snel laadt, overzichtelijk is en vrij is van mogelijke errors. Mensen hebben tegenwoordig een enorm korte spanningsboog, waardoor de algemene mens niet langer wilt wachten dan een halve seconde om op een nieuwe pagina te komen. Zorg dat jouw afbeeldingen klein blijven, dat je vaak zat jouw website test op snelheid en dat je ook continue jouw platform update.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.