iPad reparatie – voordeliger dan een nieuwe kopen?

iPad reparatie – voordeliger dan een nieuwe kopen?

Je iPad is een belangrijk onderdeel van je leven. Het houdt je verbonden met je werk, je familie en je sociale leven. Dus als hij kapot gaat, kan dat heel vervelend zijn. Je bent misschien geneigd om gewoon een nieuwe te kopen, maar dat kan veel duurder zijn dan je denkt. Een betere optie is om hem te laten repareren. Maar is iPad reparatie echt voordeliger dan een nieuwe kopen? Laten we eens kijken.

Kostenbesparingen 

iPads zijn niet goedkoop. Een nieuwe kost minstens 400 euro en dan zijn de kosten van accessoires zoals een hoes of een Apple Pencil nog niet eens meegerekend. Dus als je iPad kapot gaat, kan het verleidelijk zijn om gewoon een nieuwe te kopen. Maar dat is niet altijd de voordeligste optie. Afhankelijk van de ernst van de schade kun je er misschien mee wegkomen om alleen het scherm te laten vervangen. Dat kost je slechts ongeveer 150 euro, wat veel minder is dan het kopen van een hele nieuwe iPad.

Als de schade groter is, bijvoorbeeld als de batterij vervangen moet worden of als er waterschade is, dan gaan de reparatiekosten omhoog. Maar zelfs dan zal het nog steeds goedkoper zijn dan het kopen van een gloednieuwe iPad. En als je je iPad laat repareren, hoef je niet bang te zijn dat je gegevens verloren gaan of dat je helemaal opnieuw moet beginnen met een nieuw apparaat.

Een nieuwe kopen of repareren

Als je iPad kapot gaat, heb je twee opties: een nieuwe kopen of laten repareren. Als je zich afvraagt of reparatie echt voordeliger is dan vervanging, dan is het antwoord ja! Afhankelijk van de ernst van de schade kun je je iPad meestal laten repareren voor minder dan het zou kosten om een gloednieuwe te kopen. En als je je iPad laat repareren, hoef je niet bang te zijn dat je gegevens kwijtraakt of dat je helemaal opnieuw moet beginnen met een nieuw apparaat. Dus de volgende keer dat je iPad kapot gaat, hoeft je niet in paniek te raken! Ga gewoon naar je plaatselijke Fixers winkel en kijk hoeveel het kost om hem te laten repareren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *