Elgato Stream Deck

Elgato Stream Deck

Je bent benieuwd wat er mogelijk is met Elgato Stream Deck? Dit leggen we je graag uit. Je hebt maar liefst 32 aanpasbare LCD knoppen en met een tik kun jij onbeperkte mogelijkheden activeren. Zo kun jij bijvoorbeeld een scène direct opstarten, overschakelen tussen camera’s, verlichting aanpassen, media lanceren, het geluid regelen en je kunt zelfs tweets plaatsen en nog meer handelingen uitvoeren. Als jij graag directe controle wil over je hele installatie dan is dit een goede keuze. Je krijgt ook nog eens visuele feedback na een gegeven opdracht. Je kunt de Stream Deck XL ook naadloos integreren met jouw favoriete tools en platforms, dit is echt iets wat jij niet wil missen!

Nog meer voordelen van Elgato Stream Deck

Je hebt erg veel voordelen als jij zelf aan het werk gaat met de Elgato Stream Deck. Zo heb jij een geavanceerde live productie en zo bedien jij dus eenvoudig je tools en platforms, helemaal zelf. Met een druk op de knop kun je alles al bedienen en de installatie is ook erg eenvoudig uit te voeren, wat ook wel fijn is natuurlijk! Je versleept de verrichtingen naar de knoppen in de Stream Deck applicatie en dan kun jij zelf kiezen hoe jij de pictogrammen wil gebruiken. Daarnaast heb je ook nog eens optimale toegang met bijvoorbeeld USB-C naar USB-A. Het voordeel is ook nog dat je het eindeloos uit kunt breiden.

Wat wil je nog meer?

De moeite waard om zelf te ontdekken of dat Elgato Stream Deck wat voor je is. De enige manier om daar achter te komen is door er zelf voor te kiezen, volg dan de stappen in de handleiding en dan kom je er al heel snel achter wat het is. Je kunt er zoveel meer mee doen dan wij je nu hebben uitgelegd. Neem vooral de tijd als je hiervoor gaat kiezen, want je gaat iedere keer dat je je erin gaat verdiepen weer wat nieuws en meer uit mogen halen. Alleen maar goed en zeker een aanrader om te doen.

Tip: www.videoholland.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *