4x leuke tips voor een onvergetelijk avondje met vrienden!

4x leuke tips voor een onvergetelijk avondje met vrienden!

Eindelijk, het is weer zover! Vrijdag staat er een vriendenavondje gepland. Wat hebben jullie daar lang naar uitgekeken. Tijd om te bedenken hoe de avond ingevuld kan worden. Er valt natuurlijk genoeg bij te kletsen, maar wat leuke activiteiten horen er ook bij. Wij helpen je een handje door 4 leuke tips te geven voor een onvergetelijk avondje met vrienden!

Spelletjes!

Op het gebied van spelletjes is de keuze reuze. Kies voor een ouderwets bordspel zoals monopoly of mens-erger-je-niet. Pak de stapels kaarten erbij en maak er een leuk drankspel van. Of kies voor de wat nieuwere spelletjes, zoals Taco Cat Goat Cheese Pizza of Exploding Kittens. Gegarandeerd dat jullie de slappe lach krijgen samen! 

Elkaar nóg beter leren kennen

Diepe gesprekken en vragen die je niet iedere dag naar je hoofd geslingerd krijgt: precies goed voor een vriendenavondje. Doe dit op een leuke manier door bijvoorbeeld de kletspot op tafel te zetten. Of zet met elkaar een aantal ranking de stars vragen op papier. Eens kijken hoe goed jullie elkaar nou eigenlijk écht kennen! Op deze manier zullen de leukste gesprekken ontstaan. Gesprekken die je normaal gesproken misschien niet zo snel zou voeren met elkaar. 

Een avondje uit

Even terug naar toen! Terug naar de tijd dat je nog de hele nacht door kon halen en urenlang kon dansen. Dat lukt jullie als vriendengroep vast nog steeds! Lekker op stap gaan met je vrienden blijft toch een heerlijke invulling van de avond. Of je nou eindigt in een gezellig barretje waar je lekker bij kunt kletsen, een karoakebar of een nachtclub: gezellig wordt het hoe dan ook!

Filmmarathon

Toch meer behoefte aan een avondje bankhangen met je vrienden? Dan heb je altijd nog de optie tot filmmarathon. Kies voor een thriller om bij weg te kruipen of voor een comedy, zodat jullie heerlijk kunnen lachen samen. Een film die mooie herinneringen naar boven haalt bij jullie als vriendengroep, is natuurlijk ook een fantastisch idee. Kortom: films doen het altijd goed! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *